Hos GO Biler har vi et stort udvalg af brugte biler til salg

Er du på udkig efter en ny bil? Hos Go Biler i Kibæk nær Herning og Skjern, finder du et stort udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser. Vi har både lidt ældre brugte biler, samt nye brugte biler i forskellige mærker, uanset om du er på udkig efter en Ford, Toyota, Volkswagen, KIA, Volvo, BMW, Audi eller et helt andet mærke. 

Hos Go Biler har vi stor erfaring med alle typer biler, og derfor står vi altid klar med professionel rådgivning og vejledning, uanset om du skal ud og have en førstegangs bil, en økonomisk bil, familiebil eller noget helt fjerde. 

Herunder kan du få et overblik over nogle af de biler vi har til salg i øjeblikket. Er du på udkig efter en specifik model, mærke, eller årgang? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 46 56 46 eller mail gobiler@outlook.dk og lad os hjælpe dig med at finde en bil der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag

Se de brugte biler vi har til salg i øjeblikket

5 fordele ved at købe en brugt bil

  • Du sparer penge, da prisen på brugte biler er lavere end på nye biler
  • Du kan få mere bil for pengene og måske endda en højere udstyrsvariant
  • Brugte biler har allerede gennemgået den største afskrivning
  • Du kan finde biler med en lavere kilometerstand og i god stand
  • Du kan få en hurtig leveringstid

Mange køber deres biler brugt, og det gør de fordi der er flere fordele ved at vælge en brugt bil fremfor en sprit ny. En af fordelene er, at man ved en brugt bil kan få mere for pengene. Som regel falder brugte biler nemlig i pris, og man kan derfor ofte finde en forholdsvis ny fin bil til en mindre pris. 

En anden fordel ved at købe en brugt bil er, at hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge bilen videre indenfor et par år, vil du oftest tabe mindre på den end man vil ved køb af en helt ny bil. 

Ring i dag for et godt tilbud

Et stort udvalg af bilmærker og modeller

Vi får jævnligt nye bilmodeller i forskellige mærker hjem, og kan også hjælpe med at skaffe specifikke biler hjem. 
Nogle af de mærker vi forhandler kan være:

Renault, Peugeot, Suzuki, Hyundai, Ford, Chevrolet, Mercedes, KIA, Citroën, Volvo, BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Skoda, Opel, Seat, Fiat, Mazda, Nissan og mange flere. 

Vi har flere gode brugte biler til salg i Kibæk nær Herning og Skjern

Oplev vores udvalg her på siden, eller kom forbi vores autoforhandler i Kibæk nær Herning og Skjern hvor vi står klar til at give dig professionel og transparent rådgivning. Vi har stor erfaring fra bilbranchen, og du kan derfor have helt ro i maven, hvis du vælger os til at hjælpe og rådgive til dit næste bilkøb. 

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, kan vi træffes på nummeret 40 46 56 46 eller på vores mail gobiler@outlook.dk. Vi hjælper også gerne med at sælge din nuværende bil, hvis du er interesseret i dette så kontakt os eller beregn prisen på din brugte bil her